Anette Adamsen

Spirituel Integrativ Krops-
& Psykoterapeut

Sletterhagevej, 25 1.th.
8240 Risskov
Tlf.: 22810388
E-mail: anlil@stofanet.dk

 

Kropsterapi inkl. samtale

Jeg indleder altid en første gangs session med en samtale for at komme omkring evt. årsag til problematikken.

Selve sessionen foregår ved, at du ligger behageligt på en briks. Via hypnotisk sprog guider jeg dig ind i dine dybere ubevidste lag af hukommelsen/bevidstheden og arbejder videre terapeutisk ud herfra. Sessionen foregår ved støttende berøring og strygninger og kan hjælpe dig til forløsning af fysiske og psykiske problemer i kroppen for der igennem at skabe flow, sundhed og indsigt i stedet for stagnation, ubalance og meningsløshed. 

Du vil via kropsterapien koblet sammen med samtale blive hjulpet til at finde ind til den DU i virkeligheden er dybest inde. DU vil kunne begynde at leve et liv, der føles sandt for DIG.

Jeg benytter også kropsterapi uden mange ord, hvis du er meget stresset eller har megen uro i kroppen. Da vil sessionen starte med en længere guidning. Jeg guider dig dybere og dybere ind til det stille sted i dig. Her vil du gennem sessionen langsomt blive mere afslappet i både krop og sjæl. Under hele sessionen er jeg der med støttende berøringer og strygninger.

Nb.: skulle du ikke ha' lyst til berøring vil der være mulighed for at ligge på briksen og stadig via    hypnotisk sprog blive guidet ind i dine dybere ubevidste lag og så arbejde videre herudfra.