Anette Adamsen

Spirituel Integrativ Krops-
& Psykoterapeut

Sletterhagevej, 25 1.th.
8240 Risskov
Tlf.: 22810388
E-mail: anlil@stofanet.dk

 

Psykoterapi

Terapien foregår via samtale. Det kan foregå på den måde at du fortæller om forskellige områder i din livssituation. Igennem samtalen kan du blive mere bevidst om dine reaktionsmønstre, ændre dit tankemønster, møde nye ressourcer i dig selv, finde dine egne grænser og få sagt fra, samt du lærer dig selv bedre at kende.

Når du kommer i terapi, får du ikke at vide, hvad problemet er (dvs. du får ikke stillet en diagnose). Du får som hovedregel heller ikke gode råd eller trøst - men du begiver dig ud på en opdagelsesrejse med mig som ledsager, hvor du kan opleve noget nyt om forholdet til dig selv og til omverdenen. Psykoterapi handler om at skabe indsigt - i forhold til dig selv, i forhold til dine relationer og i dine oplevelses- og handlemåder. Der findes ikke noget skønnere som Psykoterapeut end at se nogen gå alene videre ud af deres vej efter, at jeg har hjulpet dem til at se vejen.

Mulighederne ved at arbejde med samtaleterapi er mange, men det vigtigste for mig er, at du føler dig mødt, tryg og rummet. Velvidende at det der sker, sker i relationen mellem dig og mig. Jeg har selvfølgelig tavshedspligt.