Anette Adamsen

Spirituel Integrativ Krops-
& Psykoterapeut

Sletterhagevej, 25 1.th.
8240 Risskov
Tlf.: 22810388
E-mail: anlil@stofanet.dk

 

 

 

Anette AdamsenJeg hedder Anette Adamsen og er et menneske med stor livserfaring, menneskelig indsigt og med rigtig mange klient sessioner i bagagen.

Jeg er uddannet og certificeret Spirituel Integrativ Krops & Psykoterapeut på Tobias skolen. Uddannelsen varede 4 år. Det er en holistisk uddannelse, der tager udgangspunkt i at krop og sind hænger sammen.

Jeg har sideløbende med uddannelsen til psykoterapeut gennemført og bestået eksamen i 100 timers Patologi & Pharmakologi på sygeplejeniveau hos Karsten Munk Akademiet. Endvidere har jeg gennemført og bestået den kompetencegivende arbejdsmarkedsuddannelse: ”Mentoruddannelse for erfarne medarbejdere”.

Jeg har gennem det meste af mit liv arbejdet som leder indenfor det private erhvervsliv - Men på et plan føler jeg, at jeg hele mit liv har været under uddannelse til at blive Psykoterapeut. Jeg har altid haft en indre trang til at uddybe tingene i den terapeutiske retning, haft lyst til at gøre en forskel på det menneskelige plan, en lyst til at hjælpe andre mennesker med at udbedre de skader, som livet har påført dem. Endvidere har jeg helt siden jeg var barn haft en ukuelig tro, på at der er noget større.

Udover min dybe indre sjælelig interesse for at hjælpe andre har jeg det meste af mit liv læst et bredt udvalg af psykologi- og selvhjælpsbøger, hvad der løbende gennem årene har dygtiggjort mig fagligt. En kombination af uddannelse sammen med mine personlige livserfaringer (bla.: stress, mobning, skilsmisse, fyring, svigt mm.) har bragt mig tættere på, hvad jeg virkelig brænder for at beskæftige med – nemlig mennesker!

Efter selv af flere gange at være blevet lagt ned med stress, blev jeg mere og mere klar over, at den vej jeg havde valgt at gå udaf som leder i så mange år ikke længere var den rigtige vej for mig. Noget andet måtte ske...kaldene blev tydeligere og tydeligere. Derfor valgte jeg at gå i gang med den 4 årige uddannelse til Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut på Tobias skolen – det valg har jeg ikke på noget tidspunkt fortrudt. Det at uddannelsen tager afsæt i sammenhængen mellem krop, sind & sjæl, har et holistisk og spirituelt livssyn kombineret med at jeg er blevet udrustet med faglig kompetence via kraftfulde værktøjer, sammenholdt med min egen praktiske livserfaring har givet mig retning til at blive til den, jeg er i dag.I mit daglige virke arbejder jeg i min klinik i Risskov som Psykoterapeut, Coach og Mentor.

Derudover har Aarhus kommune gennem de sidste 10 år bestilt mig til mange forskellige typer af opgaver som mentor. Jobbet som mentor består i at hjælpe og støtte andre mennesker (socialt udsatte, unge mødre, fleksjobvisiterede, personer i ressourceafklarende forløb, mennesker med eller i misbrugsproblematikker, i voldelige forhold, med psykiatriske diagnoser m.m.). Jeg arbejder med både unge som voksne.

Bærer man på en "tung bagage" kan det være svært ved at komme ud på arbejdsmarkedet eller få dagligdagen til at fungere. Nogle mennesker er ikke vant til nogen former for støtte, opbakning eller bare nogen, der lytter til dem. Derfor ser jeg det som en gave, at jeg får lov til indimellem at kunne være et lille lysglimt i deres liv og på den måde kan hjælpe dem til at turde tro på, at de trods en ofte vanskelig opvækst, en psykisk diagnose, fysisk sygdom eller lign. godt kan selv og formår at få et arbejde, en praktikplads eller på anden måde komme videre i livet på en måde, der er hensigtsmæssig og passer til den enkelte person. Sygdommen eller diagnosen er ikke hele mennesket men blot en del af det at være et menneske - der kan være så megen mening og glæde med livet alligevel.

Jeg deltager løbende i supervision og egenterapi for at fortsætte min udvikling både fagligt og personligt.