Anette Adamsen

Spirituel Integrativ Krops-
& Psykoterapeut

Sletterhagevej, 25 1.th.
8240 Risskov
Tlf.: 22810388
E-mail: anlil@stofanet.dk

 

Mentoring og Coaching

Mentoring og Coaching er effektive værktøjer for dig, der ønsker at tage lederskab i dit liv.

Vi lever alle sammen i vores komfort zone – en zone der kan være svær at forlade, da den føles tryg og kendt for os. Vi lever nogle gange i komfort zonen selvom vi mistrives (f.eks.: i et dårligt ægteskab, i et voldligt parforhold, er ansat i det forkerte job osv.). Vi har en tendens til at blive der, hvor vi ikke trives, da det trods alt er det vi kender til. Tanken om at skulle forlade komfort zonen kan virke direkte skræmmende. Du vil via et Coaching forløb kunne se mulighederne udenfor komfortzonen, begynde at turde handle, og endeligt blive fri til at leve DIT LIV!

Jeg vil som din coach være din fortrolige og uvildige samtalepartner, der udfordrer dig til at tænke og handle anderledes. Jeg hjælper dig til at se tingene i nye perspektiver og er der under hele forløbet med min støtte og opbakning.

Et Coaching forløb er et forløb, hvor jeg ikke arbejder helt så dybt med de bagvedliggende årsager til dine problematikker som i Psykoterapien men hvor jeg hjælper dig til at få retning på noget, der måske føles svært i nuet.

Det at jeg har den Psykoterapeutiske baggrund vil kunne hjælpe mig om bagved, hvad der gør, at du måske igen er havnet i en situation, hvor du føler, at du har været før. Jeg vil kunne hjælpe dig til at se problematikken, og her igennem hjælpe dig til at få en anden forståelse for din situation.

 Jeg vil nogle gange give dig en hjemmeopgave som du skal arbejde med, inden vort næste møde.  En opgave vil hjælpe dig til refleksion samt til, at træde et skridt tilbage. Du vil herfra kunne iagttage din situation mere objektivt. Er du filtret ind vil du langsomt mærke, at du bliver filtret ud. Du får overblikket tilbage og vil have nemmere ved at mærke, hvilke beslutning, der måtte være den rigtige for dig, der hvor du er i dit liv lige nu.

SE HER: Jeg har i mange år beskæftiget mig som leder indenfor det private erhvervsliv (hvor jeg dagligt har fungeret som coach i mange forskellig-artede situationer) samt via utallige opgaver som mentor inden for Aarhus kommune (Job og Uddannelse, Job og Trivsel) igennem de sidste 9 år. Derved har jeg f.eks.fået stor erfaring med, hvordan en individuel ansøgning og CV skal laves. Min erfaring vil jeg gerne dele med dig, så det bliver lige netop din ansøgning med dine kvalifikationer, der fanger arbejdsgiveren i den store stak af ansøgninger. Derfor tilbyder jeg dig et forløb sammen med mig, så du kan få lavet den perfekte ansøgning og et CV, der fortæller din kommende arbejdsgiver, hvem du er og hvad du kan tilbyde. Jeg er med dig under hele forløbet og støtter dig også gerne i forhold til en jobsamtale, ansættelse mm.